Voksbehandling i Helsingør

Hos Creme de la Creme er vi specialister i hud- og skønhedspleje. Vi brænder ganske enkelt for at hjælpe mænd og kvinder med at føle sig skønne og smukke fra inderst til yderst. Derfor tilbyder vi også mange forskellige former for skønheds- og velværebehandlinger på vores klinik i Helsingør.

Er du interesseret i voksbehandlinger i Helsingør, er du derfor også kommet det helt rette sted hen. Vi kan klare mange forskellige voksbehandlinger, som alle giver et godt og holdbart resultat. Er du interesseret i en billig voksbehandling i Helsingør, kan vi tilbyde elevbehandlinger. Det gør det lidt billigere for dig at få en voksbehandling i Helsingør, og samtidig bidrager du til, at vores dygtige elever kan blive endnu bedre.

Alverdens former for voksbehandlinger i Helsingør

Man kan stort set vokse alle kropsdele, og hvordan end dine behov måtte være, kan vi derfor være behjælpelige med voksbehandlingen i Helsingør. Vi kan eksempelvis voksbehandle både arme og ben, og derudover klarer vi naturligvis også bikinilinjen, overlæben eller ryggen.

Ved at få foretaget en professionel voksbehandling i Helsingør får du et varigt resultat, som du kan glæde dig over i lang tid. Dermed er du fri for gang på gang at skulle i gang med skraberen derhjemme.

En voksbehandling i Helsingør hos Creme de la Creme er altså en yderst tidsbesparende investering, og desuden kan det være fornuftigt at overveje denne løsning, hvis du har særligt senstiv hud. Gør dét sig gældende, er der nemlig en vis risiko for, at den bliver meget generet af en skraber, og at det derfor i højere grad er fornuftigt at vælge at få lavet en voksbehandling i Helsingør. Det samme gælder, hvis du har mange problemer med tør hud.

Tilmed kan det være en økonomisk smart løsning at vælge at få udført en voksbehandling fremfor at barbere sig med en skraber. Især, hvis huden er sensitiv, er det nemlig vigtigt at vælge en kvalitetsskraber og desuden skifte skraberhovedet ud hver eneste gang, du barberer dig. Barberer du eksempelvis dine ben to-tre gange om ugen, kan dette hurtigt løbe op. Får du lavet en voksbehandling i Helsingør hos os, kan du nøjes med at få udført behandlingen cirka hver anden eller tredje uge.

Professionel voksbehandling hos Creme de la Creme

Hos Creme de la Creme har vi mange års erfaring med skønhedsbehandlinger. Vi ved altså 100% hvad vi laver, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi har et gennemgribende kendskab til vores forskellige produkter og behandlingsmetoder, og vi sørger for konstant at holde os opdaterede på forskellige teknikker. Dermed kan vi tilbyde dig den absolut bedste voksbehandling i Helsingør.

​Du kan forvente at få en både grundig og professionel voksbehandling i Helsingør, når du besøger os hos Creme de la Creme. Vores fornemste opgave er at gøre dig glad og tilfreds samt at få dig til at føle dig som den absolut bedste version af dig selv. Derfor går vi også langt for at tilpasse voksbehandlingen i Helsingør til netop dig og dine ønsker.

Udover voksbehandlinger kan vi desuden tilbyde en lang række andre skønhedsbehandlinger. Er du eksempelvis interesseret i en ansigtsbehandling, farvning af dine bryn og vipper, en skøn rygmassage eller lignende, kan vi altså også klare dette. Skal du på en vaskeægte forkælelsestur, kan du altså med fordel besøge vores skønne klinik, hvor vi tilbyder mange forskellige typer behandlinger.

Kontakt os for at høre mere om voksbehandlinger i Helsingør

Er du interesseret i at få foretaget en nænsom voksbehandling i Helsingør? Så er du kommet det rette sted hen. Kombinerer du voksbehandlingen med andre behandlinger, kan du holde en skøn dag i selvplejens tegn og efterfølgende opleve at have fået fornyet energi – og at føle dig endnu bedre tilpas.

Vi skræddersyr naturligvis meget gerne et behandlingsforløb til lige netop dig, således at du får den allermest optimale behandling. Uanset om du udelukkende er interesseret i voksbehandling i Helsingør, eller om du ligeledes ønsker at få foretaget andre af vores skønne behandlinger, finder vi frem til en god løsning for dig.

Vil du gerne vide mere om voksbehandlinger, vores klinik i Helsingør eller vores forskellige produkter, så må du endelig ikke holde dig tilbage. Vi tager hellere end gerne en snak med dig om voksbehandlinger eller vores andre behandlingsmetoder.

Du kan kontakte os enten på e-mailen hls@cremedelacreme.dk eller på telefonnummeret 49 70 79 70. Du kan desuden bestille tid online lige her på siden, hvis du ønsker at få foretaget en grundig voksbehandling i Helsingør. 

logo-brown_443

Et universe inden for skønhed​.

Åbningstider​

Mandag – Torsdag

09.30–17.30​

Fredag

09.30-18.00​

Lørdag 

09.30-15.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Creme de la Creme

Stengade 54, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 49 70 79 70

E-mail: hls@cremedelacreme.dk