Velkommen til Forlle´d -
​Luxury anti-aging:

​Forlle'd er en luksus/elite hudplejeserie fra Japan. Deres laboratorium har udviklet en globalt patenteret fremstillingsproces, for at anvende lavmolekylære stoffer (nanoteknologi). Teknologien er baseret på opdagelser af nobelpristager Koichi Tanaka.​

Forlle'd´s hudplejeprodukter er primært beregnet til professionelt brug og kan findes i førende skønhedssaloner, kurbade og klinikker rundt omkring i verden. Forlle'd er pt. repræsenteret i 21 lande og i stærk vækst- bla.: USA, Japan, Kina, Tyskland, Schweiz, England, Sverige, Østrig, Finland, Estland, Spanien, Rusland, Ukraine og nu også Danmark.

Creme de la Creme er stolte af, at vi nu kan repræsentere Forlle´d i Danmark - deres produkter er af finde i vores butik i Helsingør & Hørsholm, hvor vi også tilbyder specielle og meget unikke behandlinger i produkterne- fra 2012 vil de også være at finde i udvalgte Skønshedsklinikker samt Spa centre.

​Resultater

Forlle'd er højteknologisk hudpleje med umiddelbare og synlige effekter. Globalt patenteret komplekser af hyaluronsyre er 600 - 4000 gange mindre end almindelige molekyler, som trænger dybt ind i huden og får den til at rehydrere og forynge indefra. Specielle formler giver fremragende resultater på grund af den unikke kombination af komponenter.

Forlle'd er lavet på Japanske farmaceutiske fabrikker, der alene benytter "state-of-the-art" teknologi for at sikre de højeste niveauer for sikkerhed.

Hyalogy "Skin Care serien" er designet til at give huden dyb hydrering, som er mere effektiv og holder længere end andre fugtighedscremer.

Kig forbi en vores butik for at høre mere.

Produktkatalog

Du kan kan downloade produktkatalog ved at klikke her.

​Ønsker du at blive forhandler af Forlle´d kontakt da: lm@cremedelacreme.dk eller via tlf. +45 29 38 02 50​​​​

logo-brown_443

Et universe inden for skønhed​.

Åbningstider​

Mandag – Torsdag

09.30–17.30​

Fredag

09.30-18.00​

Lørdag 

09.30-15.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Creme de la Creme

Stengade 54, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 49 70 79 70

E-mail: hls@cremedelacreme.dk