Ansigtsbehandlinger i Helsingør

Vil du gerne blive den allerbedste version af dig selv og give din hud de bedste forudsætninger for både at have det skønt og se skøn ud? Så er det værd at overveje at få lavet en gennemført ansigtsbehandling i Helsingør hos Creme de la Creme.

En ansigtsbehandling kan naturligvis give dig ny glød og være med til at sikre, at du ser smuk og dejlig ud. Den kan imidlertid også være med til at sikre, at din hud har det godt, og at denne eksempelvis ikke ældes hurtigere end højst nødvendigt.


Der kan således være flere forskellige grunde til at få lavet en ansigtsbehandling i Helsingør, og vil du gerne forkæle dig selv og din hud, er dette derfor et godt sted at starte. En ansigtsbehandling i Helsingør hos Creme de la Creme er lig med skønhed, sundhed og velvære. Skal du selv eller én du kender forkæles, er en ansigtsbehandling det oplagte valg, og denne kan desuden kombineres med flere andre typer behandlinger.

En ansigtsbehandling i Helsingør – tilpasset netop din hud

Der er ganske enkelt ikke to mennesker, der er ens. Dette gælder ikke mindst, når det kommer til huden, som er kroppens største organ, og derfor kan man heller ikke give den samme ansigtsbehandling til alle.

Når du får lavet en ansigtsbehandling i Helsingør hos Creme de la Creme, laver vi derfor en grundig analyse af din hud, inden vi går i gang. Ud fra dette kan vi bestemme, hvilken behandling og hvilke produkter, der vil være allermest gavnlige for netop dig og din hud. Dermed kan du være sikker på, at du får den mest optimale ansigtsbehandling, når du får lavet din ansigtsbehandling i Helsingør hos os.

Er du interesseret i andre former for behandlinger, kan vi med stor sandsynlighed også klare dette. Du kan eksempelvis kombinere din skønne ansigtsbehandling med en rygmassage eller farvning af dine bryn og vipper. Du kan dermed tilpasse behandlingen til netop dine ønsker.

Få den skønneste ansigtsbehandling i Helsingør hos Creme de la Creme

Når du får foretaget en ansigtsbehandling i Helsingør hos Creme de la Creme, starter vi ud med at lave en grundig afrensning af din hud. På den måde bliver eventuel makeup og diverse skønhedsprodukter fjernet, således at vi kan vurdere din hud og dens behov bedst muligt.

Efter at have foretaget en gennemgående hudanalyse får du typisk en dampbehandling, og derefter lægger vi en ansigtsmaske, som er nøje udvalgt til netop din hud. Vi er specialister i hudpleje, og vi kan derfor også tilpasse behandlingen til mange forskellige behov alt efter din hudtype og din huds tilstand.

Efter masken har fået lov til at virke og pleje din hud, foretager vi en nænsom, men effektiv ansigtspeeling. Ved hjælp af peelingen får vi fjernet alle de døde hudceller. Efter peelingen foretager vi som regel en dybderensning, og bagefter får du en blid og skøn ansigtsmassage. Dette er med til at sætte gang i blodcirkulationen.

De forskellige delelementer af din ansigtsbehandling i Helsingør kan naturligvis variere, men ovenstående er et godt bud på et behandlingsforløb. Afhængigt af, hvilken behandlingsform du vælger, og hvad der er allermest optimalt i forhold til netop din hud, tilpasser vi imidlertid fremgangsmåden til dig. Dermed får du den behandling, der giver allermest mening for din hud.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for ansigtsbehandlinger i Helsingør

Din hud bliver udsat for lidt af hvert. Om vinteren kæmper den mod kulden, og om sommeren kæmper den mod solen. Bruger du makeup, har den sandsynligvis yderligere brug for pleje, og har du problemer med eksempelvis tør, fedtet eller uren hud, er der endnu mere grund til at prioritere hudplejen.

Ved at få lavet en ansigtsbehandling i Helsingør hos Creme de la Creme giver du din hud fornyet energi. Den kommer til at stråle og føles sund, frisk og lækker. Derudover kan du ved hjælp af grundig hudpleje bekæmpe diverse hudproblematikker, hvis du har sådanne.

En ansigtsbehandling i Helsingør hos Creme de la Creme er den perfekte form for selvforkælelse. Ligeledes er det en oplagt gave til kvinden eller manden, der fortjener lidt ekstra velvære.

Er du interesseret i at få en grundig, professionel og gennemført ansigtsbehandling i Helsingør, er du kommet det helt rette sted hen. Vi har mange års erfaring inden for hudpleje, og vi har et omfattende kendskab til produkter, fremgangsmåder og behandlingsmetoder. Vi kan derfor også tilpasse ansigtsbehandlingen til netop din hud.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid, kan du kontakte os på 49 70 79 70 eller på hls@cremedelacreme.dk. Du kan også bestille din tid online her på siden.

Stengade 54

3000 Helsingør

Creme de la Creme​

CVR:28286473​

​Tlf: 49 70 79 70

E-mail: hls@cremedelacreme.dk