Historien bag

​Indehaver af Creme de la Creme er den vestjyske Karin Foged, som siden sin spæde ungdom havde et brændende ønske om at blive selvstændig.

​Som helt ung drog hun til England for at være Au Pair hos den kendte forretningsmand Harry Motor - her spirede frøene og efter råd fra Harry Motor, startede hun sin kosmetolog uddannelse i England, som hun senere færdiggjorde i Danmark.

Efterfølgende startede hun som Counter Manager for Elizabeth Arden hos Magasin i Odense. Dette var dog ikke nok, og et par år efter drog Karin til Hovedstaden, for at blive konsulent for Helena Rubinstein. Herefter slog Karin "rødder" for en periode og blev ansat hos Matas i Farum, hvor hun senere blev bestyrer.

Igen skulle der prøves noget nyt og denne gang hos Origins hvor hun var i godt fem år.

Med solid erfaring i kufferten blev året 2004, hvor Karin realiserede sine drømme om at blive selvstændig, idet hun underskrev kontrakt på det godt 400 kvm. store lokale, beliggende på Stengade 54, Helsingør, som åbnede februar 2005 som senere hen er udviddet med Holte, Hørsholm og senest www.cremedelacremeshop.dk.

Stengade 54

3000 Helsingør

Creme de la Creme​

CVR:28286473​

​Tlf: 49 70 79 70

E-mail: hls@cremedelacreme.dk